» Nasza oferta

Mąki żytnie

Mąka żytnia razowa 2000
Mąka żytnia razowa 2000

Mąka żytnia razowa typ 2000

Cena: 2.50 zł

Jest wytwarzana tradycyjnymi metodami. Nie zawiera żadnych dodatków (polepszaczy). Mąka ciemna idealna do wypieku chleba, pierogów, dietetycznych ciast, batonów, makaronów.

Ocena klientów:
■ Produkt jest dostępny
Waga produktu:

Ilość:






Podziel się opinią o produkcie!a zdobyte punkty wymieniaj na zniżki!

Zaloguj się aby dodać komentarz

komentarz użytkownika

Autor: Jan Buczyński

2017-08-22 15:48:23



Mąka jest w sam raz! Od dawna już nie kupujemy chleba, ale pieczemy sami, na zakwasie. Na dodatek plusuje szybka przesyłka, dobra jakościowo.
do góry
komentarz użytkownika

Autor: Jarosław Sz

2017-03-28 09:36:43



Piekę na tej mące od paru lat. Ciesze się, że trafiłem na ten sklep, ponieważ wcześniej używałem mąki sklepowej 720 lub 2000 i miałem problemy t.j chleb nie chciał rosnąć. Świetna mąka do zakwasu, chleba na naturalnym zakwasie. Używam w połączeniu z orkiszową graham 1850 lub żytnią 720. Wcześniej robię zaczyn z mąki zakwasu i wody oraz po 10-12 godzinach właściwe ciasto na chleb, które wyrasta w ciągu 2-3 godzin w zależności od temperatury w kuchni. Chlebek wychodzi super. Polecam!!!
do góry
komentarz użytkownika

Autor: Anna Hanka

2017-01-30 12:07:57



Cieszę się że trafiłam na stronkę tego młyna.Produkty są dobre,warte polecenia.Piekę ciasta,chleby.Przede wszystkim cieszy mnie fakt że nie spotkałam się z molami w tych produktach.Polecam
do góry
komentarz użytkownika

Autor: Marek Błędowski

2016-11-17 17:31:40



Na tej mące prowadzę zakwas na chleb od listopada 2015 roku, a zużywam go 400g dziennie (piekę chleb tylko na zakwasie bez dodatku drożdży, chleb szybko wyrasta, do 2h). Jest zawsze dobrze ukwaszony i znakomity do wypieków codziennych zwykłych i niezwykłych chlebów na zakwasie.
do góry
komentarz użytkownika

Autor: Marek Błędowski

2016-10-14 07:16:21



Na zakwasie z tej mąki piekę chleby jasne i ciemne od przeszło roku i zawsze chleby ładnie wyrastają bez dodatku drożdży, a piekę chleb codziennie. Polecam!!!
do góry
komentarz użytkownika

Autor: Dawid Sroka

2016-05-31 09:57:04



Bardzo dobra mąka, wspaniale nadaje się do wypiekania chleba na zakwasie. Bardzo dobrze zmielona i wysuszona, dzięki czemu chleb wychodzi znakomity. Polecam!
do góry
komentarz użytkownika

Autor: Beata Czogała

2016-03-15 14:57:15



Udało mi się bez problemu wyhodować z tej mąki zakwas na chleb. Teraz piecze pyszne pieczywo na zakwasie, które zawsze wychodzi.
do góry

Dodano do koszyka!

Produkt został dodany do koszyka. Co chcesz teraz zrobić?

Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka